O comună din județ a schimbat firma de salubritate. Vezi detalii

Începând de sâmbătă, 1 aprilie, serviciile de salubritate de pe raza comunei Odoreu vor fi asigurate de firma Deiosim Com SRL. Societatea comercială a câștigat licitația referitoare la asigurarea serviciilor de salubritate de pe raza localității. SC Florisal SA nu s-a prezentat la licitație.

„Începând cu data de 01.04.2017 SC FLORISAL SA nu mai colectează deșeurile de pe raza comunei Odoreu. Firma care va asigurata serviciul de salubritate este DEIOSIM COM S.R.L. Acest operator va colecta deșeurile menajere în fiecare zi de MIERCURI ȘI JOI a săptămânii. În săptămâna ce urmeză deșeurile menajere vor fi colectate MIERCURI ȘI JOI. Vom face un program, împreună cu operatorul, pentru colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile”, scrie pe pagina de Facebook al comunei Odoreu.

Potrivit celor declarate de Marius Ardelen, consilierul personal al primarului comunei Odoreu, Primăria a avut contract cu Florisal până azi, 31 martie. S-a organizat licitație pentru atribuirea serviciilor de salubritate pe viitor, însă Florisal nu s-a mai prezentat la licitație. În schimb, s-au înscris alte două firme, dintre care a ieșit câștigătoare SC Deiosim Com SRL.

Firma câștigătoare a licitației va asigura pe viitor saci pentru colectarea deșeurilor menajere, iar până la sfârșitul anului, cetățenii vor primi și pubele pentru gunoiul menajer, toate acestea fiind prevăzute în contractul semnat cu agentul economic.

Potrivit celor declarate de Ardelean, taxa de salubritate aplicată de noua firmă va fi de 6 lei/persoană/lună, mai mică decât cel practicat de Florisal.
SC Deiosim Com SRL își are sediul social în Orașu Nou, iar punctul de lucru în localitatea Ileanda (județul Sălaj).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.