Ioana Bran a participat la Conferința Internațională de Diplomație și Afaceri Globale

Elevii Complexului Educațional Lauder-Reut, alături de peste 250 de invitați, reprezentanții a 41 de unități de învățământ din Capitală, au participat astăzi, 30 martie, la cea de a șasea ediție a Conferinței Internaționale de Diplomație și Afaceri Globale – „2Day Ambassador”. La evenimentul care s-a desfășurat la Sala Duca a Palatului Parlamentului, a participat și secretarul Camerei Deputaților, Ioana Bran.

„Am avut deosebita onoare să particip la cea de a șasea ediție a Conferinței Internaționale Lauder de Diplomație și Afaceri Globale dedicată elevilor din 41 de unități de învățământ. Eveniment unde am trăit emoţii intense datorate elevilor care m-au impresionat prin abilitățile lor de leadership şi diplomaţie, profesorilor dar şi persoanelor prezente. Privind noua generaţie constat că Romȃnia se află pe mȃini bune!”, spune deputatul social democrat Ioana Bran.

Conferința a fost prilejuită de implinirea a peste un deceniu de studii acreditate de diplomație, business și comunicare la Liceul Lauder-Reut și de parteneriat academic între Fundația Ronald S. Lauder România, Complexul Educațional Lauder-Reut și Ministerul Afacerilor Externe, Institutul Diplomatic Roman și Centrul Universitar israelian IDC Herzliya – Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy respectiv Raphael Recanati International School.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.