Consilierii PSD, nemulțumiți. Vezi motivul

Un răspuns transmis către Sergiu Băbăşan, prin care acesta a cerut lămuriri cu privire la taxa specială de salubritate a dus la câteva discuții la sfârșitul ședinței de astăzi, 30 martie a Consiliului Local (CL) Satu Mare.

Consilierii PSD au reclamat faptul că reprezentanţii Consiliului Local răspund la adrese în numele tuturor consilierilor, fără ca restul membrilor CL să știe măcar despre ce este vorba.

„Jumătate din membrii Consiliului Local nu au văzut această cerere, dar au primit răspunsul formulat în numele nostru. Credeţi că este normal?”, a spus consilierul PSD Ciprian Crăciun.

În luarea de cuvânt, consilierul social-democrat Radu Roca a subliniat faptul că problema respectivă este destul de sensibilă și a cerut ca înainte ca astfel de răspunsuri să fie trimise în teritoriu să ajungă și pe masa Comisiei juridice.

Viceprimarul Adrian Albu a încercat să lămurească problema și a spus că de fapt este vorba despre formularea unor răspunsuri tehnice și că acest lucru s-a mai întâmplat și în trecut. Este adevărat, însă problema la care s-a făcut referire în ședința de azi este una destul de sensibilă și privește taxa specială de salubritate. De fapt, acesta a fost și motivul nemulțumirii consilierilor PSD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.