Sute de kilometri de drumuri județene nu pot fi plombate. Jandarmii se așteaptă la proteste

Pentru a preveni eventualele revolte ale cetățenilor din cauza întârzierilor la demararea lucrărilor de întreținere a drumurilor județene, șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Satu Mare, Ovidiu Adrian Popa, spune că trebuie purtat un dialog cu oamenii.

Propunerea a fost făcută în ședința de astăzi, 29 martie a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, după ce șeful Consiliului Județean Pataki Csaba a anunțat că licitația a fost contestată din nou.

„Văzând că acele tronsoane de drumuri județene nu se vor repara eu cred că o să recurgă la forme de protest neautorizate și va fi destul de greu apoi să discutăm cu dânșii. Eu zic că ar fi bine ca autoritățile locale să stea de vorbă cu dânșii și suntem dispuși să avem o întâlnire cu cetățenii la fiecare unitate administrativ-teritorială în cadrul căreia să le explicăm oamenilor modalitatea legală de a protesta. Ca să nu fim surprinși de blocaje de drumuri iar apoi, împreună cu colegii de la poliție, să dispunem sancțiuni”, a declarat Popa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.