Încep confruntările la „Chefi la cuțite”. Sătmăreanul Erdei Lorant, în echipa lui Scărlătescu !

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu și-au ales marți (28 martie) seara echipele cu care de săptămâna viitoare vor intra în confruntările show-ului „Chefi la cuțite”. Sătmăreanul Erdei Lorant (Foto: primul din dreapta) face parte din „echipa mov” condusă de chef Scărlătescu.

Emoțiile au fost mari de tot, la așteptarea deciziilor celor trei jurați.

Sătmăreanul Erdei Lorant a convins și aseară astfel că chef Scărlătescu a ales să-l ia în echipa sa. De săptămâna viitoare încep confruntările în cadrul show-ului, astfel că și emoțiile vor fi pe măsură.

În continuare vă prezentăm componența celor trei echipe:

Echipa verde condusă de chef Bontea este formată din: Puiu Vasile, Roxana Pârjol, George Manole, Cosmin Dan, Gemelina Opriș și Silviu Briceag.

Echipa portocalie condusă de chef Dumitrescu este formată din: Andrei Căldăraru, Nina Rus, Adrian Szucs, Ioan Popa, Ruxandra Urse, Mihai Mureșan.

Iar echipa mov condusă de chef Scărlătescu este formată din: Angie Cobut, Iulian Mitea, Lorant Erdei, Dihn Thi Binh Minh, Andrei Luță și Gianny Bănuță.

Erdei Lorant are 34 de ani și este absolvent al Colegiului Național „Kolcsey Ferenc” din Satu Mare. Acesta a lucrat ca bucătar în Budapesta, dar a muncit și în Franța respectiv Germania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.