Gabriela Opriș despre Ambulanțe: „Toate se rup”

Drumurile județene aflate într-o stare deplorabilă distrug Ambulanțele aflate în dotarea SJA Satu Mare, a declarat directorul acestei instituții Gabriela Opriș, în cadrul ședinței de astăzi, 29 martie a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Mai mult decât atât, Opriș spune că echipajele de intervenție nu au cum să ajungă în timp util la destinațiile solicitate, mai ales pe drumurile de Homoroade și cele din zona Careiului, care se află într-o stare deplorabilă.

„Avem șapte ambulanțe cu peste 700.000 de kilometri. În condițiile în care conform regulamentului ar trebui să meargă cu viteză maximă, cum să meargă pe drumurile de Homoroade sau în partea Careiului. Toate se rup. Nu știu ce se va întâmpla. Va trebui să cerem și noi înțelegere la populație să aștepte cu răbdare, să asculte sfaturile de la dispecerat pentru că nu se poate ajunge în timp util”, spune Gabriela Opriș.

Declarația vine în contextul în care, prezent la ședință, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba a anunțat că licitația pentru întreținerea drumurilor județene a fost contestată la sfârșitul săptămânii trecute și astfel că se va întârzia cu începerea lucrărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.