Doar o treime dintre firmele contactate și-au confirmat prezența la Bursa locurilor de muncă

AJOFM Satu Mare organizează la începutul lunii aprilie Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Acțiunea va avea loc în data de 7 aprilie, între orele 08.00 și 16.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Doar o treime dintre firmele contactate și-au confirmat prezența la eveniment.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.

Până la această dată au fost contactați 40 de agenți economici din care un număr de 14 au confirmat participarea până în prezent.

Aceștia scot „la bătaie” 221 locuri de muncă în diverse meserii: lăcătuș mechanic, operator la mașini unelte cu comandă numerică, sudor, dulgher, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, confecționer asamblor articole textile, vulcanizator piese cauciuc, strungar universal, montator subansamble, etc.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante sau înființează noi locuri de muncă și sunt interesați să participle la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, sunt invitați să le comunice la AJOFM Satu Mare, până în data de 6 aprilie la ora 16.30, la telefon 0261/770237 sau e-mail:ajofm@sm.anofm.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.