Biroul pentru Imigrări Satu Mare se mută în casă nouă

Începând cu data de 31 martie, activitatea Biroul pentru Imigrări al judeţului Satu Mare se va desfăşura în noul sediu al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare, situat pe strada Mihai Viteazu, nr. 11.

Ca urmare a demersurilor administrative, în perioada 29 – 30 martie, nu se vor prelua cereri pentru eliberarea documentelor.

De la data relocării, noile numere de telefon la care biroul poate fi contactat sunt: 0261807757 – secretariat, prin centrala IPJ Satu Mare 0261807777, la interior 20695, 20696, 20697.

De asemenea, în scopul eficientizării procesului de preluare a cererilor şi scurtare a timpului de aşteptare în faţa ghişeului, Inspectoratul General pentru Imigrări a pus la dispoziţia beneficiarilor serviciului public portalul on-line de depunere a documentelor privind regimul străinilor şi al cetăţenilor comunitari.

Aplicaţia poate fi accesată din prima pagină a site-ului oficial al Inspectoratului General pentru Imigrări http://igi.mai.gov.ro/ sau direct la adresa https://portaligi.mai.gov.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.