Veste bună pentru sătmăreni. Curse spre Barcelona

Primul zbor al Companiei aeriene Ryanair pe traseul Oradea – Barcelona a avut loc duminică, 26 martie. Cursele vor avea o frecvență de două ori pe săptămână, în zilele de duminică și miercuri.

Vestea este cât se poate de binevenită și pentru sătmărenii care doresc să călătorească în Spania, mai ales că Oradea se află la doar aproproximativ 130 de km de municipiul nostru.

Prima aeronavă Ryanair care venea de la Barcelona a aterizat duminică dimineață pe Aeroportul Internațional din Oradea. Aeronava a adus 76 de pasageri de pe Aeroportul Barcelona-Girona, situat la aproximativ 90 de kilometri de orașul Barcelona.

Avionul companiei Ryanair a plecat, la ora 11.00, înapoi spre Peninsula Iberică încărcat cu 150 de pasageri. Aceasta ajuns la destinație la ora 12.40.

„Aeronava Ryanair a aterizat fără probleme pe pista noastră şi a decolat la fel spre Barcelona. Şi comandantul aeronavei ne-a spus că a fost mulţumit de felul în care au fost prelucraţi pasagerii pe Aeroportul din Oradea”, a declarat pentru jurnaliștii de la www.ebihoreanul.ro, directorul general al Aeroportului din Oradea, Gheorghe Paşc.

Cursele pe ruta Oradea – Barcelona sunt programate de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri şi duminică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.