Lansarea albumului „Y:I” la Teatrul Municipal din Carei (Foto)

Sâmbătă, 25 martie, de la ora 19.00 în sala Teatrului Municipal din Carei a avut loc lansarea albumului „Y:I” al lui Enyedi Zsolt, în organizarea Centrului Cultural şi a Fundaţiei „Say Yes” din oraș.

În deschidere, Bogdan Georgescu şi Enyedi Zsolt au prezentat detalii despre albumul „Y:I” şi despre modul în care se recomandă a fi ascultat acest material discografic unic.
Lansarea propriu-zisă a constat în proiecţia videocompoziţiei realizate de Marius Georgescu, completată de creaţia specială de muzică electronică a lui Enyedi Zsolt, care, prin contribuţia lui Bogáti-Bokor Ákos a dobândit un caracter audiofil accentuat.

Publicul a a avut parte de o „aventură sonică” inedită, de o experienţă incomparabilă, care, cu siguranţă, a avut un impact însemnat asupra acestuia.

La finalul proiecţiei, Enyedi Zsolt a răspuns cu amabilitate întrebărilor celor prezenţi, a oferit detalii despre concept şi modul de realizare a albumului, respectiv a materialului video şi a oferit autografe celor care au achiziţionat albumul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.