Ioana Bran: „PSD crede în noile generații indiferent de statutul social al acestora” (Video)

Deputatul social-democrat Ioana Bran, secretarul Camerei Deputaților, susține eliminarea prevederilor privind obligația beneficiarilor de alocație pentru susținerea familiei de a-și plăti impozitele și taxele față de stat, până în 31 martie a fiecărui an. Și asta pentru că Partidul Social Democrat susține familia și „crede în noile generații indiferent de statutul social al acestora”, spune parlamentarul sătmărean.

Dezbateri pe marginea acestui proiect de lege au avut loc azi, 27 martie, în plenul Camerei Deputaților.

„Susțin alături de colegii mei, proiectul de lege 450/2016 ce are ca obiect de reglementare modificarea Legii nr. 277/2010, în vederea eliminării prevederii legale privind obligaţia beneficiarilor de alocaţie pentru susţinerea familiei de a achita impozitele şi taxele faţă de bugetul local, pentru bunurile pe care le deţin în proprietate, până la data de 31 martie a fiecărui an”, spune deputatul Ioana Bran.

Parlamentarul sătmărean a subliniat și faptul că grupul PSD crede în noile generații, indiferent de statutul social al acestora.

„România este o țară cu copii inteligenți. Ne-au dovedit asta prin numeroasele medalii și premii câștigate la concursurile naționale, internaționale și olimpiade. Alocația pentru susținerea familiei are și scopul de a crește frecventarea cursurilor de învățământ. Este un sprijin ce le este acordat, în primul rând, copiilor. Acest proiect legislativ nu are scopul de a-i ajuta pe beneficiarii alocației să se sustragă de la plata taxelor și impozitelor, ci scopul este acela de a completa veniturile familiilor, în vederea asigurării unor condiții de viață mai bune pentru creșterea copiilor, mai ales în contextul actual în care natalitatea este în continuă scădere … Grupul parlamentar PSD crede în noile generații indiferent de statutul social al acestora și va vota pentru acest proiect legislativ, și anume, sprijinirea familiei”, a declarat astăzi în plenul Camerei Deputaților, Ioana Bran.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.