Accident cu trei răniți la Negrești-Oaș. Un tânăr a rămas încarcerat

UPDATE: În urma leziunilor suferite, tânărul de 23 de ani a decedat în noaptea de sâmbătă, 25 spre astăzi, 26 martie.  
Un grav accident de circulație soldat cu trei victime a avut loc sâmbătă, 25 martie, în jurul orei 23.40, pe strada Victoriei din Negrești-Oaș. Două mașini s-au ciocnit, iar un tânăr de 23 de ani a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale unuia dintre vehicule fiind nevoie de intervenția echipajului de la descarcerare.  
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU „Someș” Satu Mare, Marius Siladi accidentul s-a soldat cu trei victime.
„Este vorba despre o femeie de 33 ani, un adolescent de 18 ani și un bărbat de 23 de ani. Cel din urmă a fost încarcerat și transportat în stare gravă la spital de SAJ. Ceilalți doi au răni ușoare. Noi am intervenit cu un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor și unul de terapie intensivă SMURD”, spune Siladi.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, ne-a declarat că un tânăr de 23 de ani din Ambud, aflat la volanul unui autoturism a efectuat o manevră de întoarcere pe linie continuă și a fost lovit de o mașină condusă de un șofer de 18 ani care nu a păstrat distanța regulamentară față de acesta.

În urma impactului tânărul de 23 de ani a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii, fiind nevoie de interevenția pompierilor de la descarcerare. De asemenea, o femeie de 33 de ani tot din Ambud, aflată în mașina condusă de tânărul de 23 de ani a suferit leziuni ușoare. Nici șoferul de 18 ani nu scăpat fără câteva răni ușoare.

În urma leziunilor suferite, tânărul de 23 de ani a decedat în cursul nopții.

Șoferul de 18 ani nu consumase băuturi alcoolice.

Polițiștii au deschis o anchetă n acest caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.