Avansări în grad de „Ziua Poliției Române” (Foto)

Astăzi, 24 martie, de la ora 11.30, în sala mare a Palatului Administrativ Satu Mare a avut loc şedinţa festivă organizată cu ocazia „Zilei Poliției Române”. Poliţiştii sărbătoriţi în această zi au fost onoraţi de prezenţa delegațiilor polițiștilor din Ungaria, Ucraina și Slovacia, dar și de reprezentanți ai structurilor județene ale MAI, MApN, Ministerului de Justiție Ministerului Public și ai autorităților locale.

Dintre oficialitățile județului și municipiului Satu Mare, la ședința festivă au participat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, prefectul Darius Filip dar și primarul municipiului reședință de județ, Kereskenyi Gabor.

Într-o atmosferă de sărbătoare a fost prezentat mesajul Inspectorului General al Poliției Române, fiind felicitaţi toţi cei care zi de zi îşi dedică activitatea siguranţei cetăţenilor.

În centrul atenţiei s-au aflat cei 28 de ofițeri și 31 de agenți de poliție, care au fost avansaţi în gradul profesional următor.

Reprezentanţii structurilor teritoriale ale Corpului Național al Polițiștilor și ai Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, au oferit premii şi diplome mai multor poliţişti care s-au remarcat în îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu precum şi în activităţile sindicale.

Jurnaliștii sătmăreni, remarcați cu cele mai bune rezultate la concursul Cupa Presei la Tir, au fost premiați în acest cadru festiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.