Rochie de mireasă, impresionantă. Sătmăreanca Ioana Călin, „curtată” de designerii din Dubai (Foto)

O rochie de mireasă de dimensiuni considerabile, ce poartă semnătura designer-ului sătmărean Ioana Călin, a impresionat reprezentanții unui magazin de profil din Dubai care s-au arătat interesați de o colaborare. Rochia cântărește 17 kilograme, are 3 metri la bază și are atașată o trenă de 2 metri și jumătate.

„De mult am visat și mi-am dorit să fac o astfel de rochie, cu mărimi cât mai impresionante și, în sfârșit, am reușit. Lucrăm la ea de vreo 2 luni și ceva. Cea mai grea parte a fost modelistica”, a declarat Ioana Călin pentru Digi24.

Pentru confecționarea rochiei, designer-ul sătmărean a folosit peste 120 de metri de tulle, aproximativ 4 metri de dantelă cu flori în relief, dar și mii de cristale de sticlă.
Frumoasa rochie de mireasă este în stilul „queen”, cu influențe arăbești și este prima creație dintr-o viitoare colecție de lux pe care Ioana Călin o are în plan pentru anul acesta.

„Am pus doar poze pe Facebook și am fost contactată de un magazin din Dubai, un magazin mare pentru ei acolo, care strâng rochii de la designeri și, bineînțeles, le vând. Și mi-a făcut mare plăcere, e o super realizare”, spune Ioana Călin.

Tânăra creatoare de modă din Satu Mare este extrem de apreciată atât în țară cât și în străinătate, pentru frumoasele rochii create de-a lungul anilor.

De asemenea, Ioana Călin a participat la o serie de evenimente de modă, atât în România, cât și peste granițele țării, unde creațiile sale s-au bucurat de un mare succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.