IPJ Satu Mare funcționează în trei locații. Cum au fost redistribuite spațiile

Odată cu finalizarea lucrărilor de reabilitare și renovare a imobilului situat în municipiul Satu Mare, pe strada Mihai Viteazu nr. 11, din proprietatea MAI , la nivelul Consiliului de Conducere al IPJ a fost stabilită redistribuirea tuturor spațiilor deținute de inspectorat, ținându-se cont de necesitățile impuse de alocarea unor spații de lucru adecvate, pentru bunul mers al activităților specifice desfășurate.

La această dată IPJ Satu Mare funcționează în trei locații de pe raza municipiului reședință de județ, astfel: imobilul de pe strada Mihai Viteazu nr. 11; de pe strada Alexandru Ioan Cuza nr. 5 și imobilul de pe strada Târnavei nr. 16.

Consiliul de Conducere a stabilit repartizarea funcționării structurilor unității în cele trei locații, începând cu data de 1 martie a.c. după cum urmează:

1.În imobilul de pe strada Mihai Viteazu nr. 11 va funcționa conducerea inspectoratului însoțită de structurile de suport: Serviciul Cabinet cu Centrul Operațional și Compartimentul de Relații Publice, Serviciul Comunicații și Informatică, Serviciul Resurse Umane, Serviciul Criminalistic, Serviciul de Acțiuni Speciale, Compartimentele Control Intern, Juridic, Prevenire, Psihologie, Structura de Securitate și Secția 3 Poliție Rurală Satu Mare.

2.În imobilul de pe strada Alexandru Ioan Cuza nr. 5 vor funcționa, serviciile operative de Investigații Criminale, de Ordine Publică, de Investigare a Criminalității Economice, Rutier, Crimă Organizată, Arme și Substanțe Explozive, dar și Serviciul Logistic, Financiar, Cazier Judiciar, Analiza Informațiilor, Operațiuni Speciale și Centru de Reținere și Arest Preventiv. Tot aici va funcționa și conducerea Poliției Municipiului Satu Mare însoțită de Biroul de Investigații Criminale.

3.În imobilul de pe strada Târnavei nr. 16 vor funcționa Birourile Rutier și de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.