Fantezia Decor Satu Mare, locul III la GastroPan (Foto)

Fantezia Decor Satu Mare a impresionat juriul încă din prima zi a Expoziției Internaționale de panificație, cofetărie și HoReCa – GastroPan de la Sibiu, unde, alegând ca temă de creație evoluția cinematografiei a câștigat locul III la categoria „Creație artistică din pastă de zahăr”. Premiul a fost ridicat de administratorul Fantezia Decor Satu Mare, Otilia Râpa.

Expoziția Internațională GastroPan și-a deschis porțile azi, 23 martie, dar va putea fi vizitată inclusiv până în 25 martie.

Prima zi a expoziției internaționale de panificație, cofetărie și HoReCa – GastroPan – a dat tonul evenimentului cu sute de vizitatori, expozanți și nu în ultimul rând cofetari talentați care au participat la concursurile secțiunii COFETĂRIE din cadrul Concursurilor GastroPan 2017, cu numeroase torturi și creații artistice extraordinare.

Cea mai reușită creație artistică din pastă de zahăr a fost inspirată de filmul „Pirații din Caraibe”, realizată de Velniceriu Ionela de la Megasimitis SRL din Constanța; locul secund i-a revenit Adei Elena Cazacu de la Vipp Fashion Bârlad iar locul III a fost câștigat de Fantezia Decor Satu Mare.

„Tema aleasă a fost evoluția cinematografiei. Pe spatele tortului am reprezentat filmul mut cu Charlie Chaplin, apoi filmul de comedie cu Stan și Bran, muzica cu Marilyn Monroe iar în partea din față, pe ecranul mare, Avatarul”, ne-a declarat Otilia Râpa.

Tot astăzi, Alex Râpa a obținut o mențiune la categoria „Tortul Anului”, creația acestuia, intitulată „India” fiind compusă dintr-un blat cu ghimbir, cuișoare și cremă de mango.

 

Fantezia Decor va concura și sâmbătă, 25 martie, cu o sculptură în fructe, creația lui Adrian Râpa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.