Polițiștii „amendează” doar cu avertisment. Vezi motivul

Pe perioada protestelor, o parte dintre polițiștii de la rutieră aplică doar avertismente celor indisciplinați în trafic. Asta s-a întâmplat azi, 21 martie și în fața Poliției Municipale Satu Mare de pe strada Mihai Viteazu, colț cu Gheorghe Doja.

Chiar dacă polițistul de la rutieră nu a vrut să declare nimic în fața camerelor de luat vederi, spunând că este în timpul serviciului „și eu nu protestez”, dar apoi a subliniat faptul că cei care au parcat ilegal vor fi „sancționați” doar cu avertisment. Deci, până la urmă, și acesta se alătură, protestatarilor.

„La nivel național, o parte din colegii noștri protestează pașnic, aplicând avertismentul ca sancțiune principală. Din informațiile pe care le avem și la Satu Mare se procedează la fel”, a declarat președintele filialei Satu Mare a Sindicatului „Europol”, Felix Văsuț.

Cu toatea cestea, cei indiscipinați în trafic nu scapă de dosare penale și de puncte în cazul șoferilor, doar de amendă. Acest mod de protest nu a fost însușit însă de către toți polițiștii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.