Bărbat reținut după o urmărire ca în filme. Ce a făcut

Un bărbat de 40 de ani din Apa, a fost reținut în week-end de către polițiști pentru 24 de ore, după o tentativă de furt pe care a comis-o în comuna Urziceni, coroborată cu două infracțiuni rutiere.

Intervenția promptă la un apel 112 a polițiștilor a făcut ca un bărbat bănuit de tentativă la furt să fie identificat și prins.

În fapt, acesta a pătruns în dimineața zilei de 17 martie în casa unui localnic din Urziceni Pădure, prin escaladarea unui geam de la etajul casei, cu scopul de a fura bunuri, dar a fost surprins de un martor care a alertat proprietarul și Poliția.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au sesizați că din imediata apropiere a imobilului în cauză, pleacă în viteză un autoturism, astfel că după o urmărire pe un drum forestier, la ieșirea din comună, a fost identificată mașina abandonată și ulterior, după căutări a fost prins și cel care se afla la volan, respectiv un bărbat de 40 de ani din comuna Apa.

După extinderea cercetărilor, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar autoturismul cu care se deplasa, avea aplicate plăcuțe de înmatriculare false.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.