Clubul Rotaract Satu Mare oferă o nouă donație Spitalului Județean Satu Mare (Foto)

Zilele tecute, membrii Clubului Rotaract Satu Mare au făcut din nou o vizită la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare pentru a preda cele 21 de prize cu cuplă rapidă pentru oxigen secției de Anestezie și Terapie Intensivă și un injectomat de maximă utilitate necesar secției de Gastroentorologie, achiziționate cu sprijinul sătmărenilor și a sponsorilor care au susținut proiectul caritabil „O Cană de Fericire 2016 – Ediția a III-a”.

Produsele medicale achiziționate reprezintă o suplimentare a donației inițiale realizate în luna ianuarie, fapt posibil datorită generozității și implicării sătmărenilor în acest proiect.

Între 5 și 21 decembrie 2016, în fața Hotelului Dana II, Clubul Rotaract, alături de cluburile Rotary și Interact, a desfășurat campania caritabilă „O Cană de Fericire”. Seară de seară, membrii clubului au răsplătit contribuția sătmărenilor la dotarea secției de ATI (Anestezie și Terapie Intensivă) cu vin fiert, ceai, ciocolată caldă, prăjiturele și o atmosferă de poveste.

Conform unui program prestabilit, tineri artiști sătmăreni au cântat live, oferind o notă muzicală evenimentului: Ansamblul Cununiţa, Asociaţia Culturală INEDIT 87 NORD, Grupul vocal Mugurașii din Decebal, Raluca Dumitru, Andreea Șofran, Alesia Mândruț, Rareș Jucan, Christmas PROJECT, Romina Sârbe și Cristian Totpati.

Înființat în anul 2005, Clubul Rotaract Satu Mare este format din tineri cu vârsta între 18 și 30 de ani, care se implică în activităţi constructive, care contribuie la dezvoltarea lor personală, pentru a răspunde nevoilor fizice și sociale ale comunității din care fac parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.