Caravana LIDL vine în județul Satu Mare. Retailer-ul german face angajări

LIDL România lansează o caravană de joburi care va ajunge în oraşele din ţară în care compania deţine magazine. Caravana va ajunge în județul Satu Mare în luna iulie al acestui an.

Începând din 15 martie până în luna octombrie, „Caravana de joburi LIDL” va poposi în 39 de judeţe.
Astfel, cei interesaţi îşi pot depune CV-ul în cadrul Caravanei de job-uri. Mai mult, aceştia pot afla informaţii de la echipa LIDL despre ce înseamnă să lucrezi în cadrul companiei.

Caravana va ajunge în județul Satu Mare în luna iulie. Astfel, pe data de 4 iulie, reprezentanții LIDL se vor afla în parcarea magazinului de pe strada Rodnei nr. 54-56, iar în 6 iulie la magazinul din Tășnad (strada Lăcrămioarei nr. 55).

„Anvergura acestui proiect de recrutare îl face unic în România în domeniul resurselor umane. El a fost conceput luând în calcul oferta de joburi a companiei noastre, variată şi adecvată unei multitudini de etape din carieră. Anul acesta avem disponibile peste 500 de locuri de muncă. Ţinând cont de investiţia constantă în îmbunătăţirea proceselor şi a programelor dedicate angajaţilor, Caravana de joburi Lidl se aliniază perfect cu misiunea companiei noastre”, a afirmat Mihaela Anca, manager al Departamentului de Resurse Umane LIDL România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.