Rezultatele Olimpiadei de Informatică, etapa județeană

Colegiul Național „Mihai Eminescu” a găzduit în data de 11 martie, pentru clasele de liceu şi la Colegiul Naţional „Kölcsey Ferenc”, pentru cele de gimnaziu, etapa judeţeană a Olimpiadei de Informatică.

La competiție au participat 17 elevi din clasele V-VIII şi 79 elevi din clasele IX-XII. S-au acordat șapte premii I, două premii II, patru premii III şi 14 menţiuni.

Elevii calificați la etapa naţională a Olimpiadei de Informatică Liceu, care se va desfășura la Braşov, în perioada 20-25 aprilie:

Clasa a IX-a:

LIEB HANNA de la Colegiul Naţional „Kölcsey Ferenc”, pregătită de prof. DEMETER Csaba şi LAZĂR RĂZVAN de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, pregătit de prof. Nicoleta ŞANDOR;

Clasa a X-a: TEMPFLI LEVENTE de la Colegiul Naţional „Kölcsey Ferenc”, pregătit de prof. DEMETER Csaba;

Clasa a XII-a: FÓGEL PÉTER de la Colegiul Naţional „Kölcsey Ferenc”, pregătit de prof. DEMETER Csaba.

Elevii calificaţi la etapa naţională a Olimpiadei de Informatică Gimnaziu, care se va desfășura la Sibiu, în perioada 26-30 aprilie:

Clasa a VI-a: POPAN COSMIN de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, pregătit în cadrul Centrului Judeţean de Excelenţă de prof. Rita SABOU;

Clasa a VII-a: UZUM RĂZVAN de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, pregătit în cadrul Centrului Judeţean de Excelenţă de prof. Nicoleta ŞANDOR;

Clasa a VIII-a: CADAR ANDREI de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” şi COROIAN DAVID de la Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil”, pregătiţi în cadrul Centrului Judeţean de Excelenţă de prof. Nicoleta ŞANDOR.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.