Pataki Csaba despre „Cornul și laptele”: „Am primit fotografii cu mere stricate” (Video)

Calitatea produselor pe care copiii le primesc în cadrul Programului „Cornul și laptele” este una îndoielnică, spune președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Pataki Csaba.

Acesta a declarat astăzi, 15 martie, după ședința extraordinară a CJ că „singurul loc unde se poate interveni este prin refuzul de către directorii de școli sau a responsabilului de la nivelul școlii, de a prelua aceste produse dacă nu au calitatea solicitată prin caietul de sarcini”.

Acesta a subliniat și faptul că, la nivelul Consiliului Județean a primit numeroase fotografii cu mere stricate, cu biscuiți de o calitate precară, etc.

„O să facem un sistem electronic de monitorizare, unde pe e-mail, online ne poate comunica școala în timp real și le-am recomandat să nu semneze preluarea mărfii până ce nu fac ei în prealabil un control la fața locului. Este singura metodă prin care putem forța acest furnizor să-și respecte contractul”, spune Pataki.

Operatorul economic declarat câştigător în cazul produselor de panificație este Agro-Pan-Star SRL pentru toate cele patru loturi.

În ceea ce privește produsele lactate, câștigătorii licitației sunt: Logistic Media Pop Art SRL (Lotul I, Lotul III şi Lotul IV), respectiv Varga Quatro SRL (Lotul II).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.