Acoperișul unei case, mistuit de flăcări (Galerie foto)

Azi (15 martie) dimineață, în jurul orei 06.50, pompierii au fost anunţați despre izbucnirea unui incendiu la acoperişul unei case din Negreşti-Oaş.

La faţa locului s-au deplasat echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Negreşti, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, acţionând pentru limitarea şi lichidarea incendiului în colaborare cu SVSU din oraș.

Ajunşi la locul intervenţiei, pompierii au constatat că ardea acoperişul locuinței, existând pericolul propagării incendiului la întrega casă şi la proprietăţile învecinate.

După mai bine de două ore de luptă cu flăcările, salvatorii au reuşit să lichideze incendiul, care se propagase şi la proprietatea învecinată, salvând în felul acesta ambele imobile.

Din fericire nu au fost victime, însă au ars şi s-au degradat: acoperişul imobilului şi parţial acoperişul anexei imobilului învecinat (aproximativ doi metri pătrați).

Cauza probabilă a incendiului: jar sau scântei căzute din hornul casei peste materialele combustibile din compoziţia acoperişului (carton asfaltat).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.