Un designer cu origini sătmărene, premiat la un festival de literatură

Sătmăreanul Theo Gușat s-a clasat pe locul II la Secțiunea „Poeți consacrați” din cadrul Concursului Festival de literatură „Alexandru Macedonski”, organizat de Asociaţia Macedonenilor din România. Gala de premiere a avut loc sâmbătă, 11 martie, la Bursa de Valori Bucureşti, cu invitaţi din toată ţara.

În prezent, Theo Gușat este designer la compania „Tiger Amira” din Oradea.

„La concurs am participat cu volumul de poezii intitulat „Garderobă”, care a fost lansat în iulie 2016. Din ţară, au participat câteva sute de autori, cam ca la orice concurs literar naţional. Eu am ales să particip la acest concurs deoarece logodnica mea, Cristina, are origini macedonene, numele de fată al mamei ei a fost Naumcea”, a declarat pentru www.ebihoreanul.ro, Theo Guşat.

Theo Gușat s-a născut la 17 septembrie 1988, la Satu Mare, și a debutat cu un volum de versuri în anul 2009. De asemenea, Theo este și autorul romanului „Ţara mea nu are nume de femeie”, volum lansat și la Satu Mare.

Sătmăreanul nostru este absolvent al Facultăţii de Litere a Universităţii din Oradea, iar în prezent este designer la compania „Tiger Amira”.

Sursa foto: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.