Restricţii de trafic pentru TIR-uri pe teritoriul Ungariei

Potrivit autorităților de frontieră din Ungaria, în perioada 14 martie, ora 23.00 (ora României) – 15 martie, ora 23.00 (ora României), pe teritoriul țării vecine va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.

Măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că data de 15 martie este declarată zi de sărbătoare naţională.

Trebuie precizat faptul că, în intervalul orar menționat traficul de călători şi autoturisme se desfăşoară în condiţii normale.

În această perioadă, şoferii de TIR vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, pâna la încheierea restricţiei de circulaţie pe drumurile publice.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmatiei ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră ungare în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât, la ridicarea restricțiilor de circulație pentru automărfare de pe teritoriul Ungariei, controlul de frontieră să se desfășoare operativ şi fluent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.