O sătmăreancă stabilită în Belgia, ajută grădinițele din România. Vezi proiectul pe 2017

Asociația „Unite in Good” lansează o nouă inițiativă, menită să vină în sprijinul copiilor de grădiniță. În cadrul campaniei „Colorează Educația”, grupul de români din Belgia din care face parte și sătmăreanca Larisa Țîrle (foto) își propune să colecteze jucării, cărți de colorant, cărți de povești sau rechizite pentru grădinițele în dificultate din România.

Adresa din Belgia unde se vor colecta jucăriile și cărțile dedicate copilașilor este următoarea: Roteam SPRL, Brixtonlaan 27, Hala 8G, 1930 Zaventem.

Următoarele zile în care se fac colectări sunt 1 aprilie și 6 mai, în intervalul orar 10.00 – 12.00.

„Unite in Good lansează primăvara aceasta o nouă campanie: Coloreaza Educația. Această campanie este menită pentru a colecta jucării, cărți de colorant, cărți de povești sau rechizite pentru grădinițele în dificultate din România. Donațiile se vor strânge la punctul de colectare din Belgia și se vor trimite în România în luna mai. Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/groups/UniteInGood/?fref=ts) sau pe adresa de mail contact@uniteingood.org”, spune sătmăreanca Larisa Țîrle.

Larisa Țîrle este din Ardud și locuiește de aproape opt ani în Belgia, unde a terminat un master în Științe politice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.