Program pentru finanțarea IMM-urilor. Ce spune deputatul Ioana Bran

„Surse de finanțare de la bugetul de stat pentru IMM –uri 2017” a fost tema întâlnirii de astăzi, 10 martie, organizată la Centrul Tehnologic, de Inovare și de Afaceri de la Satu Mare. Programul a fost prezentat de către secretarii de stat Harry-Ylan Laufer și Adrian Mlădinoiu.

La eveniment, pe lângă reprezentanții autorităților locale și județene, au participat și deputații social-democrați Ioana Bran și Octavian Petric.

„Start-Up Nation este un program care o să ofere 20.000 de locuri de muncă și sprijin financiar pentru 10.000 de persoane care au o idee, care cred în programul lor și au nevoie de finanțare. Consider că este un program foarte bun și poate fi accesat de cât mai mulți tineri, și nu numai, deoarece acest program nu are o limită de vârstă. Invităm toți doritorii să îndrăznească să creadă în ideile lor și să acceseze acest program. Acest program se axează atât pe IT, pe dezvoltare cât și pe mici ateliere de producție pentru diferite categorii”, a declarat deputatul social-democrat Ioana Bran.

„Guvernul României o să vă ofere tot ce poate ca să creați locuri de muncă pentru dumneavoastră și pentru comunitatea din care faceți parte. Ideea acestui program și pe care o susține Guvernul PSD-ALDE este următoarea: ne dorim să ne păstrăm tinerii în țară. Pentru noi este foarte important să nu mai pierdem forța de muncă calificată. Ne dorim ca tinerii să rămână în țară și să poată trăi decent lângă familiile lor. Ne dorim să întărim și să suținem clasa de mijloc”, a declarat Adrian Mlădinoiu.

Aceste finanțări vizează actualii şi viitorii antreprenori, persoane care au o afacere, dar ar dori să înceapă una nouă. De asemenea, programul se adresează şi persoanelor care, în acest moment nu deţin o afacere proprie, dar doresc să înceapă un business.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.