Programul Start-Up Nation va fi prezentat la Satu Mare. Când și unde va avea loc evenimentul

Centrul Tehnologic, de Inovare si de Afaceri situat pe strada I. L. Caragiale nr. 1-3 din Satu Mare va fi vineri, 10 martie, de la ora 18.30, gazda evenimentului cu tema „Surse de finanțare de la bugetul de stat pentru IMM –uri 2017”.

La eveniment vor participa Harry-Ylan Laufer, secretar de stat, coordonator al sectorului IMM, din partea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, și Adrian Mlădinoiu, secretar de stat în cadrul Secretariatului general al Guvernului, oficialități locale, precum și reprezentanți ai IMM-urilor care își desfășoară activitatea în regiune.

Evenimentul va fi centrat pe promovarea instrumentelor elaborate la nivel naţional în vederea susţinerii și dezvoltării de noi activităţi antreprenoriale în sectorul IMM-urilor – Programul „Start-up Nation – România” şi pe programele naționale multianuale cu finanțare de la bugetul de stat pentru anul 2017.

La întâlnire sunt invitaţi să participe actuali şi viitori antreprenori, persoane care au o afacere, dar ar dori să înceapă una nouă, dar şi persoane care, în acest moment nu deţin o afacere proprie, dar au în intenţie să înceapă una şi urmăresc obţinerea unui sprijin financiar în demararea acelei afaceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.