Lista cu elevii calificați la Olimpiada Națională de tehnologii

Etapa județeană a olimpiadei la disciplinele de Educație Tehnologică s-a desfășurat în perioada 25 februarie – 4 martie, în șapte centre de concurs: Școala Gimnazială „George Coșbuc” Medieșu Aurit, Colegiul Tehnic de Transporturi și Telecomunicații „Ion I. C. Brătianu” Satu Mare, Colegiul Tehnic „Elisa Zamfirescu”, Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși”, Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș”, Liceul Tehnologic „Simion Bărnuțiu” Carei, Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „George Emil Palade” Satu Mare.

La competiție au participat 85 de elevi de la clasele de învățământ liceal XI-XII, pentru domeniile de calificare profesională: Mecanică, Electronică, Industrie textilă, Fabricarea produselor din lemn, Economic, Turism, Agricultură, Protecția mediului și Industrie alimentară, respectiv 47 de elevi de la clasele de învățământ gimnazial V-VIII pentru disciplina Educație tehnologică.

Competiția a constat într-o probă scrisă organizată în 25 februarie și o probă practică desfășurată în perioada 27 februarie – 4 martie, în laboratoarele tehnologice de specialitate.

Olimpiada județeană de Educație Tehnologică, dedicată elevilor din clasele V-VIII, a fost organizată de Școala Gimnazială „George Coșbuc” din Medieșu Aurit. După susținerea probei scrise din 25 februarie și a probei practice din 4 martie, elevii de gimnaziu au participat la o întâlnire de informare privind oferta profesională locală, organizată în Căminul Cultural, au vizitat Cuptoarele Dacice, Castelul Lonyai și fabrica de mobilă din Medieșu Aurit.

Iată lista cu elevii calificați la faza națională a competiției:

Etapa națională a Olimpiadelor la disciplinele din aria curriculară Tehnologii se va desfășura în perioada 24-28 aprilie, având ca județe organizatoare: Botoșani pentru domeniul Mecanică, Vâlcea pentru domeniul Electronică, Brăila pentru domeniul Industrie textilă, Bihor pentru domeniul Fabricarea produselor din lemn, Galați pentru domeniile Economic și Turism, Neamț pentru domeniul Agricultură, Maramureș pentru domeniul Protecția mediului, Mureș pentru domeniul Industrie alimentară și Arad pentru Educație tehnologică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.