Caravana UBB vine la tine !

În data de 8 martie, Caravana UBB ajunge și în Satu Mare Mare. Elevii dornici să afle despre experiența de student, admitere și oferta educațională a Universității „Babeș-Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca, sunt așteptați la prezentările voluntarilor din organizația studenților din universitatea clujeană.

Acestea vor avea loc după cum urmează:

Colegiul Național „Mihai Eminescu”- la ora 11:00
Colegiul Național „Ioan Slavici”-11:00
Liceul Teoretic German „Johann Ettinger” -11:00
Colegiul Național „Kölcsey Ferenc” 12:20.

Caravana UBB este un proiect ce are ca scop promovarea Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, a ofertei educaționale, a concursurilor de admitere, dar și a facilităților pe care le pune la dispoziție studenților.Pe lângă aceste lucruri, proiectul își dorește să le prezinte viitorilor studenți oportunitățile pe care le au în domeniul voluntariatului. Astfel, le sunt prezentate principalele proiecte ale Organizației Studenților din Universitatea „Babeș-Bolyai” (OSUBB) în care se pot implica dacă devin studenți la Cluj și respectiv la UBB.

Proiectul a ajuns anul trecut în peste 39 de licee din țară, în județele: Alba, Bistrița-Năsăud, Bihor, Cluj, Maramureș, Mureș, Sălaj, Satu Mare și Sibiu, iar anul acesta își propune să ajungă peste 50 de licee din 16 orașe atât din Transilvania cât și Moldova.

Proiectul este la a IV-a ediție și este organizat cu sprijinul Universității „Babeș-Bolyai” și în colaborare cu Consiliul Național al Elevilor și direcțiunile unităților școlare.

Organizația Studenților din Universitatea „Babeș-Bolyai”, este o organizație non-guvernamentală, constituită la nivel de universitate în scopul reprezentării drepturilor şi intereselor tuturor studenţilor din UBB, o organizaţie non-profit, independentă financiar de alte organisme şi care îşi finanţează proiectele prin contribuţia directă a partenerilor şi a sponsorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.