Comedia „Gunoierul”, pe scena Teatrului din Carei

Miercuri, 22 martie, la ora 19.00, la Teatrul Municipal Carei va avea loc comedia „Gunoierul” prezentată de Teatrul „Ararat” din Baia Mare. Biletele se găsesc la Centrul Cultural Carei, de luni până vineri, între orele 09.00 și 14.00. Prețul biletului este de 20 de lei pentru adulți, iar pentru elevi și pensionari 10 lei.

„Gunoierul” este primul spectacol al Teatrului „Ararat”, pe care băimărenii au avut ocazia să îl guste în numeroase ocazii (au avut loc peste 40 de reprezentaţii), dar care a fost prezentat şi la Arad, Sighişoara, Oradea, Iaşi, Bucureşti şi Cluj.

Chiar şi românii din străinătate au putut să îl vadă, în cadrul unui turneu întreprins de Teatrul „Ararat” în Germania. De fiecare dată, comedia, care vorbeşte despre felul în care gunoiul menajer poate revela cele mai intime aspecte ale vieţii noastre, a avut succes, fie că a fost jucată în faţa unui public format din muncitori, fie că a fost urmărită de studenţi sau intelectuali.

Spectacolul – care poate fi jucat în orice fel de spaţiu, întrucât are o recuzită sumară –îi are în formula de distribuţie pe: Claudiu Pintican (fondatorul Teatrului „Ararat”, actor şi regizor la Teatrul Municipal băimărean), Diana Podăreanu (actriţă la Teatrul Municipal din Baia Mare), Liviu Topuzu (profesor de arta actorului în Târgu Mureş) şi Dan Cordea (actor la Teatrul Municipal din Baia Mare).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.