O nouă fabrică la Satu Mare. Investiție de 13 milioane de euro

Noua fabrică al producătorului de mobilier GP Sofa de la Satu Mare se va deschide în această lună. Investiția de la Satu Mare este de 13 milioane de euro.
Producătorul de mobilier GP Sofa din Satu Mare, vrea să ajungă până în 2019 la o capacitate de producţie de 6.000 de canapele pe zi, adică de şase ori mai mult decât producţia actuală.

„În luna martie, după transferul activităţii în noua fabrică, producţia noastră se va dubla, iar până în 2019 vom atinge o capacitate de producţie de 6.000 de canapele pe zi. Am finalizat brevetarea pentru întreaga gama de produse, care se vor fabrica în noua unitate de producţie GP Sofa de la Satu Mare”, a declarat pentru ZF Transil¬va¬nia Attila Sarkadi, marketing manager al companiei GP Sofa din Satu Mare.

Noua fabrică ce se va deschide în cadrul Parcului industrial din Satu Mare, are o suprafaţă totală de aproximativ 60.000 de metri pătraţi. GP Sofa a investit anul trecut 13 milioane de euro în construirea noii unităţi de producţie şi în tehnologie.

GP Sofa se află în topul celor mai mari exportatori de mobilă de pe piaţa locală, alături de Aramis Invest, Italsofa, Taparo, Plimob, Sortilemn sau Ecolor.

Compania italiană este deținută de omul de afaceri Giuseppe Pavone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.