Municipiul Carei prezent la Târgul Internațional de Turism de la Budapesta

Municipiul Carei este promovat în cadrul standului Ministerului Turismului la Târgul de Turism Internațional „Utazás 2017” din Budapesta, care are loc în perioada 2-5 martie, la complexul expozițional HungExpo.

Ministerul Turismului participă în acest an cu un stand naţional de 120 de metri pătrați, unde sunt prezenţi 32 de expozanţi reprezentând agenţii de incoming, destinaţii turistice şi prestatori de servicii turistice, Consilii Județene și Primării.

Reprezentanții Centrului de Promovare a Turismului Cultural din Carei au pregătit pentru acest an pliante, flyiere și broșuri pentru vizitatori, precum și materiale de promovare a orașului și a prinicipalelor obiective din județul Satu Mare dar și a evenimentelor culturale care vor avea loc în perioada următoare, mai ales în perioada estivală (Festivalul Primăvara Culturală Careiană „Bestfest”, „MiniFilm” Fest, Caravana filmelor TIFF, Festivalul Medieval „Villa Karul”, Festivalul „AugustFest” și Carei „JAZZFest”) pentru agențiile de turism prezente în aceste zile în pavilioanele de la HungExpo.

De asemenea vor fi oferite agențiilor de turism informații în vederea alcătuirii pachetelor turistice pentru sezonul estival, dorindu-se includerea municipiului Carei și a locațiilor din județ în cât mai multe rute turistice pe care turiștii din țara vecină și nu numai, le vor alege. Pe tot parcursul evenimentului vor fi distribuite materiale promoționale și va fi promovat și site-ul www.visitcarei.ro.

La eveniment sunt prezenți și membrii Tarafului „Ceatăra”, care promovează arta populară tradițională românească prin portul specific și prin muzica autentică din zona codrului și nu numai.

Târgul de Turism Internațional „Utazás 2017” din Budapesta a ajuns în acest an la cea de-a patruzecea ediție, reprezentând cel mai important eveniment din țara vecină, dedicat industriei turismului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.