„Întâmplări despre castron și lingură” la Sala „Studio”

Pe data de 3 martie începând cu ora 09.30, respectiv 11.00, Teatrul de Păpuși „Brighella” în Sala Studio a Teatrului de Nord Satu Mare, va susține spectacolul intitulat „Întâmplări despre castron și lingură” în regia lui Schneider Jankó.

Evoluează: Nagy Tamás, Nagy Anikó, Bandura Emese și Bandura Tibor, păpuși Bartal Kiss Rita, versiunea scenică Nagy Viktória Éva, muzica Czapp Ferenc, regizor tehnic și sufleur Liegner Zsolt.

Bessenyei Gedő István, directorul artistic al Trupei Harag György a subliniat faptul că premiera de vineri va marca un punct important al stagiunii teatrului de păpuși căci spectacolul este semnat de unul dintre cei mai importanți regizori de teatru de păpuși.

Regizorul, fonator și lider al trupei de teatru de păpuși „Hepp Trupp” și membru al Teatrului de păpuși „Vojtina” din Debrețin a menționat că își dorește demult să monteze acest spectacol și se simte onorat că a primit această șansă.

Nu este vorba despre un castron și o lingură obișnuită, ele sunt niște obiecte speciale. Asta însă aflăm doar când lingura adecvată începe să se învârte în castron. În acel moment castronul se umple cu cea mai gustoasă supă pe care am gustat-o vreodată. Niciodată nu se va goli, toată lumea se poate ospăta.

Bilete pentru spectacol se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.