Câștigătoarea concursului iUmor 2016, vine în județul Satu Mare. Unde va fi spectacolul

Câștigătoarea concursului iUmor 2016, Maria Popovici, vine în județul Satu Mare. Aceasta, împreună cu Alexandru Minculescu, vor susține un spectacol la Teatrul Municipal din Carei, în data de 16 martie, de la ora 19.00.

Maria Popovici și Alexandru Minculescu (Mincu) sunt doi actori tineri care urcă des pe scena comediei pentru spectacole de stand up.

Maria a câștigat a doua ediție a concursului iUmor și a rămas în istorie drept femeia pe care, Cheloo a lăudat-o și a aplaudat-o în picioare.

Cei doi s-au cunoscut la UNATC și au început să joace din anul trei de facultate la Teatrul Independent În Culise. Primul spectacol a fost „Imaginează-ți că ești Dumnezeu” după Matei Visiec, un happening minunat și unic în România.

Pe lângă spectacolele de teatru pe care le-au jucat aici, au început și serile de stand up comedy. Inițial Maria s-a urcat pe scenă pentru a răspunde glumelor comedianților despre femei și acolo a rămas.

La Club 99 au ajuns după ce Maria a câștigat prima ediție a concursului de open mic, iar Mincu pe a doua.

Amândoi s-au remarcat și au terminat în primii 3 la „STAND UP Fest 2016” Brașov, cel mai bun festival de profil organizat în țară, locul unde multe tinere talente au avut ocazia să se remarce.

Biletele pentru spectacolul de la Carei se pot achiziționa de la casierie, de luni până vineri între orele 10.00 și 14.00. Prețul unui bilet este de 30 de lei la parter și 25 de lei la balcon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.