În loc să-i renoveze apartamentul, au golit-o de bijuterii

Doi bărbați din Tășnad, care renovau un apartament din oraș, au furat bijuterii și pălincă de la proprietara locuinței. Prejudiciul se ridică la suma de 8.500 de lei.

La data de 24 februarie, polițiștii din Tăşnad au fost sesizați de către o femeie de 42 de ani, despre faptul că din locuința ei aflată în renovare, persoane necunoscute i-au furat în perioada 13 ianuarie-23 februarie, mai multe bijuterii din aur și aproximativ 40 de litri de țuică de casă, cauzându-i un prejudiciu total de aproximativ 8.500 de lei.

În cursul zilei de duminică, 26 februarie principalii bănuiți de comiterea faptei au fost identificați. Verificările au relevat că doi bărbați, de 23 respectiv 42 de ani din Tășnad, tocmiți de proprietară să-i renoveze apartamentul, au furat pe parcursul mai multor zile, diferite cantități de țuică, iar la data de 1 februarie, cel mai în vârstă a sustras și bijuteriile.

Cercetările continuă atât pentru recuperarea prejudiciului cât și pentru tragerea la răspundere penală a celor vinovați.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.