Județul Cluj dispune de o aplicație informatică demnă de secolul XXI. Pe când și la Satu Mare?

Cluj Tourism App, este o aplicație turistică a județului Cluj, lansată recent, și disponiblilă în cinci limbi. Aplicația prezintă atracții, obiective și trasee turistice din județul Cluj. Aceasta a fost pusă la punct de Consiliul Județean Cluj, prin intermediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Cluj.

Oare județul Satu Mare când va dispune de un asemenea mod interactiv de a-și pune în valoare istoria, locurile și tradițiile ?

Aplicația Cluj Tourism App este disponibilă în limbile română, engleză, franceză, maghiară și germană, și poate fi descărcată gratuit, atât în format online, cât și offline. Cu ajutorul acestei aplicații, turiștii pot naviga și vizualiza rute sau salva locuri și obiective preferate pentru crearea de itinerarii personalizate.

Cluj Tourism App este compatibilă cu noile telefoane de tip smartphone și cu device-urile tip tabletă care funcționează cu sistemele de operare IOS, Android și Windows Phone.

Aplicația a fost dezvoltată de un operator economic care a câștigat licitația organizată de administrația județeană. Oferta financiară a acestuia a fost de 13.500 de lei plus TVA.

Aplicația poate fi descărcată aici:

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.touristinformator.cluj&hl=ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.