Pe viitor vom comunica doar online cu Primăria Satu Mare. Ce proiect are municipalitatea

Luând ca exemplu Oradea, conducerea Primăriei Satu Mare dorește să dezvolte o aplicație care să vină în sprijinul cetățenilor. Câteva detalii legate de noul proiect, aplicația Satu Mare City Report, au fost prezentate azi, 22 februarie, de către noul consilier al primarului Kereskenyi Gabor, Butka Gergo.

Aplicația se va putea descărca pe Android sau iOS, iar prin intermediul acesteia sătmărenii își vor putea semnala nemulțumirile legate de gospodărirea orașului.

Butka spune că, după implementarea acestei aplicații, sătmărenii nu vor mai trimite cereri scrise, și nu se vor mai deplasa la Primărie, ci își vor putea semnala problemele direct de pe telefonul mobil.

De asemenea, solicitanții vor putea urmări în timp real care este starea soluționării problelor semnalate. Butka spune că în prezent se lucrează la această aplicație, însă nu a putut preciza cu exactitate când va fi lansată.

Un alt proiect, vizează implementarea în cadrul Primăriei a sistemului GSuits de la Google. Aceasta va simplifica foarte mult, potrivit lui Butka, actul administrativ, deoarece totul se va face online.

Asemenea sistem funcționează foarte bine în Canada, dar și în câteva state din SUA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.