Asociația „Curtea Veche” oferă cărți pentru copiii din Tășnad

Asociația „Curtea Veche”, cu sprijinul Azomureș și Promat Comimpex, organizează marți, 28 februarie, un eveniment în cadrul căruia oferă copiilor de la Școala Gimnazială din Tășnad un număr de 1.000 de volume potrivite vârstei lor.

Întâlnirea va atinge și latura dezvoltării personale printr-o serie de discursuri motivaționale ale invitaților: Iren Arsene Mate (preşedinte, Asociaţia „Curtea Veche”), Călin Pop (director vânzări, Azomureș), Cristian Moldovan (director, Promat Comimpex) și Dan Ștefănescu (pilot, iacăr acrobat) care le va povesti copiilor despre importanța lecturii pentru o carieră de succes.

Acțiunea va avea loc în Sala „Unirea” (fostul cinematograf din Tășnad), cu începere de la ora 12.00, și include, pe lângă donația de carte, și o conferință susținută de Oana Moraru, expert în educație, care le va prezenta adulților o serie de tehnici prin care aceștia îi pot apropia pe cei mici de lectura din plăcere.

Acțiunea face parte dintr-un proiect amplu inițiat de Asociația „Curtea Veche” în cadrul programului național de lectură „Cărțile copilăriei” și desfășurat în comunitățile agricole în parteneriat cu Azomureș, cel mai important producător de îngrășăminte minerale din România.

Mai multe detalii despre Asociația „Curtea Veche” și despre proiectele pe care le desfășoară puteți afla de pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro și Facebook.com/AsociaţiaCurteaVeche.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.