Și-a dus fiul la furat. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore

Un bărbat de 39 de ani a fost reținut de polițiștii sătmăreni pentru 24 de ore. Acesta este acuzat de furt. La comiterea faptei, bărbatul a fost însoțit de un minor.

Prin apel 112, în noaptea de duminică spre luni IPJ Satu Mare a fost sesizat despre producerea unui furt prin forțarea ușii de acces a unui depozit, aparținând filialei unei organizații de utilitate publică și umanitare din Satu Mare. Până la sosirea polițiștilor, cei doi bănuiți de spargere au fost reținuți de reclamant.

Cercetările au condus la concluzia că un bărbat de 39 de ani, însoțit de un minor de 14 ani, ambii din Satu Mare, în jurul orei 01.00, prin escaladarea gardului şi forţarea uşii de acces, au intrat în depozitul organizației și au sustras diverse bunuri alimentare și nealimentare.

În urma administării probatoriului, față de adult s-a luat măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de luare a unor măsuri preventive, iar minorul este cercetat în stare de libertate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.