Cum arată casa în care a ars de viu fetița de un an. Familia are nevoie de ajutorul nostru (Foto)

Asociația „Satul de Lut” din Pomi vrea să ajute familia care și-a pierdut fetița de doar un anișor în incendiul care a avut loc în data de 13 februarie în localitatea Pomi. În urma prăpădului, familia cu nouă copii a rămas pe drumuri, în toiul iernii.

Corpul neînsuflețit al bebelușului a fost găsit în casa mistuită de flăcări. Casa este distrusă în totalitate, iar pentru reconstrucția acesteia este nevoie de bani.

„Dragilor, de curând în comuna Pomi, unde Asociația noastră își are sediul, a avut loc un incendiu. A ars casa a 10 copii și din păcate cel mai micuț, o fetiță de un an, a murit. Asociația noastră demarează un proiect dedicat acestei familii care în plină iarnă a rămas fără casă. Un proiect de strângere de fonduri, materiale de construcții, mobilă, muncă voluntară, tot ce îi nevoie pentru a reface casa arsă. Vă rugăm să ne mobilizăm și să refacem căminul acestor suflete … Așa arată casa în urma incendiului (vezi foto). Cu ajutorul vostru, va fi refăcută complet, Cei nouă copii să aibă spațiu suficient și să existe siguranța ca acest eveniment teribil nu se va mai repeta. Așteptam donațiile voastre în continuare și vă mulțumim pentru implicare”, scriu pe pagina de facebook (https://www.facebook.com/Asociatia-Sociala-SATUL-DE-LUT-396400863800089/?fref=ts) reprezentanții Asociației „Satul de Lut” din Pomi.

Pentru a veni în sprijinul familiei, reprezentanții asociației din Pomi au deschis un cont în lei, unde toți cei care doresc să ajute pot să o facă.

„RO45UGBI0000342005969RON, deschis la Garanti Bank este contul în lei în care se pot face donațiile pentru refacerea casei din localitatea Pomi. Vă rugăm să specificați că donația este pentru familia Miclăuș.

Pe săptămâna viitoare vom avea și cont în euro, sunt donatori și din străinătate.

ASOCIAȚIA SOCIALĂ SATUL DE LUT, cu sediul în Pomi, nr. 338, județ Satu Mare, înregistrată în registrul persoanelor juridice prin Sentința civilă nr. 2814 /19.04.2013, a Tribunalului Satu Mare, codul fiscal nr. 31616150”, mai scriu cei de la Asociația „Satul de Lut”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.