Cum arată vestiarele Stadionului Olimpia, construite din piese Lego (Foto)

După ce a construit din piese Lego replica fidelă a Stadionului Olimpia, sătmăreanul Rareș Miclăuș s-a lansat într-un nou proiect. Este vorba despre construirea vestiarelor stadionului, pentru care Rareș a comandat 360 de piese Lego.

De asemenea, proiectul în ansamblu a suferit și câteva modificări la fațada stadionului „astfel încât aceasta să se deschidă iar vestiarele să poată fi vizibile”.

Câteva fotografii cu vestiarele realizate din piese Lego au fost postate și pe pagina de Facebook a lui Rareș (https://www.facebook.com/profile.php?id=100007575497560&fref=ts).

„Am început să lucrez la vestiare după ce am văzut că la stadion vestiarele au fost renovate. Am încercat să respect atât culorile cât și forma mobilierului. Am modificat și fațada stadionului astfel încât aceasta să se deschidă iar vestiarele să poată fi vizibile. Am schimbat și structura tribunei oficiale iar aceasta se poate ridica astfel încât se pot vedea și mai detaliat vestiarele. Cam astea ar fi modificările aduse stadionului”, ne-a declarat Rareș Miclăuș.
Sursa foto: Facebook Rareș Miclăuș

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.