Prima ediție a „Brâncuși Day” la Satu Mare

În contextul unei sărbători de interes național, Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” din Satu Mare, împreună cu Normanid Production și Alexandru Ciobotariu organizează un eveniment dedicat lui Constantin Brâncuși. Evenimentul va avea loc luni, 20 februarie, la ora 19.00, la District 15 (strada Ștefan cel Mare, nr. 1 5, Satu Mare). Intrarea este liberă.

„Vom povesti despre cine a fost și cum a reușit marele artist să împrospăteze limbajul și viziunea plastică în sculptura contemporană, ajungând reprezentant de seamă al artei moderne. Într-un cadru intim, pe ritmuri de drâmbă și percuție, cu bucurie vom împărtăși povești, amintiri și idei care ne leagă de Brâncuși și de opera sa îmbrăcată in culori naționale. Seara va deschide de asemenea și o expoziție de sculptură cu aceeași temă, putând fi vizitată până in data de 27.02.2017”, spun reprezentanții Centrului Cultural.

În continuare vă prezentăm programul serii:

19.00 – Prezentare și dialog susținut de Révész Csaba;
19.30 – Expoziție de sculptură a artiștilor Alexandru Ciobotariu, Radu Ciobanu, Felix Deac, Edy Herceg;
20.00 – Concert acustic „Summa Vibra”.

Evenimentul este organizat de Nomanid Productions, Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Alexandru Ciobotariu și este promovat și susținut de către District 15.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.