Sătmăreanca Adriana Popescu își prezintă creațiile pe scenele din Belgrad

Hair stylist-ul sătmărean Adriana Popescu va participa duminică, 19 februarie la „Wedding Hair Days”, un eveniment ce va avea loc la Belgrad. Adriana Popescu va avea o prezentare în cadrul hairshow-ului din capitala Serbiei, eveniment la care vor participa hair styliști din mai multe țări, dintre care amintim: Serbia, România, Ungaria, Franța și Italia.

Creațiile Adrianei Popescu vor fi prezentate de fetele de la Agenția Trust Models Satu Mare. Machiajul acestora va fi realizat de Alina Marchiș, iar fotografiile de sătmăreanul Oli Marchiș.

„Am fost invitată, alături de bunii mei prieteni și colaboratori Nauszika Pap și Carlo Crișan, în cadrul unui eveniment dedicat profesioniștilor din domeniu, tema fiind Wedding Hair Days. Invitația mi-a fost făcută în special pentru a prezenta pe scenă creațiile mele, ținutele din extensii naturale Bueno Bia. De asemenea, voi face pe scenă o demonstrație de realizare a unei coafuri de mireasă, pentru a-mi prezenta tehnicile și stilul propriu. Vor fi alături de mine fetele de la Agenția Trust Models, machiajul va fi realizat de colaboratoarea mea Alina Marchiș, iar fotografiile de Oli Marchiș”, a declarat pentru Sătmăreanul hair stylist-ul Adriana Popescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.