Rotaract pentru Artă – „Artă Live”, la a II-a ediție

Asociația Rotaract Club Satu Mare organizează în data de 17 februarie un nou eveniment, cea de-a II-a ediție a proiectului „Rotaract pentru Artă”, de această dată sub titlul de „Artă Live”.

Evenimentul caritabil îşi propune să pună în valoare diferite tipuri de artă, de la cea vizuală până la muzica cvartetului Filarmonicii „Dinu Lipatti”. Punctul central al evenimentului îl reprezintă o echipă de caricaturiști, condusă de sătmăreanul care a fondat-o, Ioan de Moisa. Aceștia vor realiza caricaturi pentru vizitatorii doritori, în schimbul unei donații.

Pe lângă acești caricaturiști, la eveniment vor mai fi prezenți șapte elevi ai Liceului de Arte care vor picta sub privirile vizitatorilor, aceștia din urmă având posibilitatea ca la sfârșitul evenimentului, să plece acasă cu un tablou, în urma unei donații.

Aceste sume, alături de alte sume adunate ca donație în cadrul evenimentului vor fi folosite pentru acordarea unei burse sub formă de obiecte de studiu unei eleve a Liceului de Arte, extrem de talentată dar cu o situație socială și o stare de sănătate care îi consumă resursele necesare exprimării talentului.

Organizatorii pregătesc şi o cabină fotografică cu fotografii la minut, precum și o degustare de vinuri. Evenimentul are loc vineri, 17 februarie, începând cu ora 18.00, în holul Filarmonicii „Dinu Lipatti” din Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.