Municipiul Carei promovat la Târgul de Turism al României (Foto)

Municipiul Carei este promovat în cadrul standului Consiliului Județean Satu Mare la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, care are loc în perioada 16-19 februarie 2017 la București.

Reprezentanții Centrului de Promovare a Turismului Cultural din Carei au pregătit pentru acest an pliante, flyiere și broșuri pentru vizitatori, precum și materiale de promovare a orașului și a evenimentelor culturale care vor avea loc în perioada următoare, mai ales în perioada estivală (Festivalul Primăvara Culturală Careiană „Bestfest”, „MiniFilm” Fest, Caravana filmelor TIFF, Festivalul Medieval „Villa Karul”, Festivalul „AugustFest” și Carei „JAZZFest”) pentru agențiile de turism prezente în aceste zilei în pavilioanele de la Romexpo.

De asemenea vor fi oferite agențiilor de turism informații în vederea alcătuirii pachetelor turistice pentru sezonul estival, dorindu-se includerea municipiului Carei în cât mai multe rute turistice, fie care conduc spre Țara Oașului sau Maramureș, Țara Moților ori Secuime sau chiar pentru turiști care își petrec concediul în Ungaria. Pe tot parcursul evenimentului vor fi distribuite materiale promoționale și va fi promovat site-ul visitcarei.ro.

Târgul de Turism al României a ajuns la cea de-a XXXVII-a ediție, reprezentând cel mai important eveniment din România dedicat industriei turismului, prezentând cele mai atractive oferte și obiective turistice, atât din țară, cât și din strainatate, incluzând: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.