Direcția Județeană pentru Cultură vrea să-l amendeze pe Țânțaș. Se caută martor pe Facebook

Direcția Județeană pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Cultural Național Satu Mare vrea să-l amendeze pe Vasile Țânțaș pentru distrugerea Hotelului „Dacia”, însă pentru asta caută martor. Cel puțin asta reiese din postarea directorului instituției, Mircea Drăgan, pe pagina sa de Facebook.

„Doresc să solicit ajutorul sătmărenilor. Cine dorește să fie martor la încheierea unui proces verbal de contravenție Hotel Dacia, altfel Direcția Județeană pentru Cultură Satu Mare nu poate duce la bun sfârșit acțiunea împotriva proprietarului. Puteți să mă contactați tel. 0261 717568”, scrie directorul Direcției Județeană pentru Cultură Satu Mare, Mircea Drăgan, pe pagina sa de Facebook.

Astfel, persoanele care doresc să stea de martor și să semneze procesul verbal pot să sune la numărul de telefon 0261 717568.

Vă reamintim că în data de 5 ianuarie 2017, Judecătoria Satu Mare l-a condamnat pe Vasile Țânțaș la un an de închisoare și plata unor pagube de 767500 de euro Ministerului Culturii care s-a constituit parte civilă în acest dosar. De asemenea, Țânțaș mai are de achitat și suma de 4000 de lei, reprezentând cheltuielile judiciare către stat.
Ulterior, pe 10 ianuarie, Țânțaș a atacat cu apel decizia judecătorilor sătmăreni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.