Calitatea lucrărilor la Podul Decebal lasă de dorit. Ce spune Adrian Albu

Există suspiciuni grave cu privire la calitatea lucrărilor efectuate la reabilitarea Podului Decebal. Tema a fost adusă în discuție de către viceprimarul Adrian Albu, în cadrul unei conferințe de presă susținută azi, 15 februarie.

Potrivit celor declarate de Albu, pe Podul Decebal vor fi făcute măsurători laser, deoarece există suspiciuni că firma executantă a lucrărilor nu a respectat întocmai parametri din cadrul proiectului de reabilitare.

De asemenea, sunt suspiciuni și cu privire la calitatea asfaltului turnat pe pod. În acest sens stau și crăpăturile apărute în asfaltul turnat doar cu câteva luni în urmă, nereguli semnalate în mai multe rânduri în ziarul nostru.

Ce consecințe vor avea aceste verificări? Albu spune că asta depinde de rezultatele măsurătorilor, urmând să se decidă ulterior ce pași vor fi urrmați în continuare.

În luarea de cuvânt primarul Kereskenyi Gabor a dat asigurări că lucrările la Podul Decebal vor fi finalizate în cursul acestui an. Pentru finalizarea rampelor de urcare pe pod este alocată suma de 5,3 milioane de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.