Elevii revin luni la școală

După vacanța intersemestrială, elevii revin luni, 13 februarie, în băncile școlii. Semestrul al doilea începe în 13 februarie şi se va încheia în 16 iunie.

Până la încheierea cursurilor semestrului al doilea, elevii vor mai avea o vacanţă de primăvară, după sărbătoarea Paştilor. După zilele libere de Paşti, respectiv din 16 aprilie până în 18 aprilie, elevii vor intra în vacanţa de primăvară, din 19 aprilie până în 30 aprilie.

În semestrul al doiea, elevii vor mai avea liber luni 1 mai, de Ziua Muncii, joi 1 iunie, de Ziua Copilului respectiv luni 5 iunie, în a doua zi de Rusalii.

De asemenea, elevii clasei a VIII-a vor susţine în 13 martie simularea probei scrise la limba şi literatura română, în 14 martie la limba maternă şi în 15 martie la matematică.
Simularea pentru Bacalaureat va fi în 13 martie la limba română, în 14 martie la limba maternă şi în 15 martie la istorie pentru profilul umanist şi la matematică pentru profilul real, la cele trei probe participând atât elevii din clasa a XII-a, cât şi cei din clasa a XI-a.

Simularea probei la alegere a profilului şi specializării, susţinută la una dintre materiile biologie, chimie, fizică, economie, filosofie, geografie, informatică, logică şi argumentare, sociologie, psihologie, va avea loc în 17 martie şi la aceasta vor participa doar elevii clasei a XII-a.

Rezultatele la simulările examenelor naţionale vor fi afişate în 31 martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.