Peste două milioane de lei pentru construirea noului sediu al Prefecturii

Pentru începerea lucrărilor la noul sediu al Prefecturii Satu Mare, ce va fi situată pe strada Cuza Vodă, lângă IPJ Satu Mare, în bugetul pe 2017 a fost alocată suma de 2,5 milioane. Declarația a fost făcută de către deputatul UDMR de Satu Mare, Magyar Lorand, în cadrul unei conferințe de presă susținută azi, 10 februarie, la sediul Uniunii.
Potrivit parlamentarului sătmărean, licitația pentru noul sediu al Prefecturii este încă în lucru.

Valoarea estimată a contractului este de 14.311.278, 94 de lei, din care pentru execuția lucrării este prevăzută suma de 12.981.442,94 lei (fără TVA), pentru dotări 1.282.400 lei (fără TVA), iar pentru organizarea șantierului 47.436 lei (fără TVA).

Lucrările care fac obiectul contractului sunt următoarele: lucrări de construcții, rezistență; lucrări instalații electrice; lucrări sisteme antiefracție, antiincendiu, reletistică, CCTV; lucrări instalații termice, CT + Chiller; lucrări instalații sanitare, hidranți, canalizare și lucrări de amenajare exterioară.

Execuția lucrărilor include și montarea de echipamente și utilaje tehnologice.

Dotările care vor fi furnizate în cadrul contractului sunt obiecte de mobilier (dulap/rafturi metalice și prefabricate din lemn, scaune, mese, fotolii, canapele etc.), echipamete de birotică (aparate multifuncționale, videoproiectoare, UPS-uri, distrugătoare documente, sistem ticketing, sistem audio, etc.), echipamente electrocasnice (frigidere, aparate cafea, cuptoare microunde, aspiratoare).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.